Følgende atelier og kontorene i 2.etg. er  leiet ut av Oslo kommune, Kulturetaten. Se korte presentasjoner nedenfor.

Mike Mills                                                                 Grafisk Design og Foto
Marit Korshamn                                                    Hypnoterapi
Johanne Emilie Andersen                               Billedredaktør og forfatter

Christian Bermudez                                            Grafisk design og billedkunstner
 

 

Mike Mills . . .                               Grafisk Design og Foto

Utdannelse fra Maidstone College of Art, department of printing. Han har drevet eget firma innen grafisk design, layout og trykksaksproduksjon i nesten 40 år. Blant kundene kan nevnes Den norske tannlegeforening, Landsforbundet mot stoffmisbruk, NGD-norske grafiske designere, Norges forskningsråd, Norsk Hussoppforsikring, Arbeids- og inkluderingsdepartementet, Utenriksdepartementet og Universitetsforlaget. Mike er medlem av GRAFILL - norsk organisasjon for visuell kommunikasjon.

Mike trapper nå gradvis ned og satser hovedsakelig på fotografi. Han er selvlært fotograf. Nylig ble han opptatt som Associate member of The Royal Photographic Society i Storbritannia. Han har vunnet både sølv og bronsemedaljer i internasjonale fotokonkurranser.

For mer informasjon se nettside: www.mikemills.no
Kontakt på Mail: mikemills@online.no, Mobil: 48 36 11 69

Mike Mills og Heidi Asdahl planlegger felles utstilling i Trosterudvillaen i perioden høsten 2016 / våren 2017.

Marit Korshamn ...  Hypnoterapeut

Velkommen til MK Hypnoterapi, www.hypnoterapien.no

 Jeg hjelper deg med å gjenopprette harmoni og balanse i hverdagen din. Det kan være stress, frykt, følelsesmessige sår, avhengighet og mye mer. Min rolle som terapeut, er å inspirere og motivere,  og guide deg gjennom indre reiser, der du kan få tak i nøkkelen til et bedre liv.

Jeg er nå under utdanning innen EFT, et utrolig godt redskap når det gjelder fastlåste mønster og traumer. Jeg er allerede godt i gang, og kan skilte med gode resultater. Har du lyst å forsøke, så ta kontakt.

Som student trenger jeg å utføre et visst antall behandlinger i løpet av skoleåret, og behandlingen er kostnadsfri. Først til mølla!

Du treffer meg på telefon: 40298690
Kontakt på Mail: maritkors@outlook.com

Johanne E. Andersen Hoff, Billedredaktør, illustratør og forfatter

Johanne debuterte med barneboka KanLand (Solum Forlag 2003). Senere utgivelser er: Julie er forelsket (2003), Julie og Sofia (2010), Den nye Julie (2012), Stig – En tur i  butikken (2013) og Stig – Besøk hos onkel Ove (2015). Alle på Orkana forlag. De gjennomillustrerte bøkene om Julie og Stig er gitt ut med støtte fra organisasjonen "Leser søker bok" og tilrettelagt for lesere som trenger enkel tekst og enkelt innhold. Johanne er for tiden student ved forfatterstudiet på Norsk Barnebokinstitutt.
Kontakt på mail:   johanne.eah@gmail.com,     Mobil:  950 80 804

Christian Bermudez er grafisk designer og billedkunstner.

Hans kunstverk «Evergreen» er et kunstprosjekt inspirert av ballastplanter. Prosjektet kan oppleves på Festningsallmenningen.